Tussen het Muiderslot en de vecht is het bij ’Restaurant De Doelen’ aan de Sluis in Muiden al 30 jaar feest! Ze houden er van gezelligheid maar vooral van erg lekker eten met een goed glas wijn en dat willen zij graag met u delen.
Houten, in niveau verspringende vloeren, donkere balken, schrootjesachtige lambriseringen, veel spiegels, grote schilderijen, prachtige bloemstukken en kroonluchters met echte kaarsen maken dat het verleden hier herleeft.
De keukenbrigade onder leiding van onze nieuwe chef kok Tjeerd Blom staat voor u klaar met dagverse regionale, in huis bereide topproducten. Kortom een feest van smaak, kleur en kwaliteit!
In de zomer genieten u hier van Fruits de Mer Royal; La véritable Bouillabaisse Marseillaise; Homard grillé; Crudités met ansjoviscrème en aïoli, Côte de Boeuf pour deux; Lamscarré met rozemarijn of Steak Tartare met huisgemaakte frietjes. Snel even wat oesters met een goed glas wijn op het terras of een salade Nicoise met perfect gegrilde tonijn en een ijskoud glas rosé uit de Provence.
In de winter geniet u van de huisgemaakte terrines en een keur van wild en paddenstoelen en truffel.
Kortom van ieder seizoen met zijn eigen producten maakt 'Restaurant de Doelen' een feest!
De weekend lunch op het heerlijke terras is deze zomer een absolute trend geworden. Maar, ook als het weer minder is, kunt u hier elke zaterdag en zondag genieten van een gezellige lunch, met vrienden of met de hele familie.
De Sluiskamer met een vleugje grandeur van het Muiderslot op de eerste etage is geschikt voor besloten diners, presentaties en vele andere arrangementen. Rechtstreeks aan de Vecht gelegen, is 'De Doelen' een unieke brasserie met een heel eigen karakter.