Zoek en reserveer

Restaurants in laren

Zoek & Filter
1 Persoon
2 Aantal personen
3 Aantal personen
4 Aantal personen
5 Aantal personen
6 Aantal personen
7 Aantal personen
8 Aantal personen
9 Aantal personen
10 Aantal personen
Zoek uw restaurant
Plaats
Hilversum 17
Bussum 14
Loosdrecht 13
Laren 10
Huizen 10
Blaricum 8
Naarden 7
Muiden 6
Kortenhoef 5
's-Graveland 3
Ankeveen 2
Muiderberg 2
Vreeland 1
Keuken
Bistro 7
Brasserie 27
Italiaans 10
Mediteraans 5
Frans 27
Internationaal 46
Chinees 4
Indiaas 4
Indonesisch 3
Hollands 20
Spaans 6
Pannenkoeken / Poffertjes 2
Amerikaans 2
Argentijns 5
Japans 5
Turks 0
Grieks 3
Thais 0
Faciliteiten
Ontbijt 9
Brunch 15
Lunch 56
Diner 95
Airco 39
Terras 85
WiFi 25
Beoordelingen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Restaurants in Laren

Laren is een bruisend dorp met volop eet mogelijkheden. Je zou bijna kunnen spreken van een horeca dorp, er zijn hier zoveel restaurants en leuke eettentjes dat zoeken soms een opgave kan zijn. Met onze online reserveringstool boek je snel eenvoudig je tafeltjes in je favoriete restaurant in Laren.

Lekker eten en uiteten in Laren


Laren heeft sfeer! Komt dit proeven tijdens een gezellig, zakelijk of romantisch diner. De meeste restaurants in Laren hebben een eigen terras zodat er met mooi weer buiten geluncht of gegeten kan worden. Loop een rondje door het centrum van Laren, ook over de Brink, en je staat versteld van de hoeveelheid leuke restaurants. Als je in Laren niet slaagt voor een verrukkelijke avond eten dan lukt het nergens.

Restaurant zoeken in Laren

Door ons totale aanbod aan restaurants uit Laren is het eenvoudig uitzoeken en vinden van je favoriete restaurant. Maak gebruik van onze boekingssysteem zodat je altijd verzekerd bent van een gereserveerd tafeltje.

Laren

Het is een dorp waar de inwoners trots op zijn. Gezelligheid staat centraal in dit vroegere kunstenaarsdorp met 10942 inwoners. Het centrum is goed bereikbaar en heeft volop parkeerplekken voor tijdens een avondje uit. Bezoek ook eens na je lunch in Laren de poffertjeskraam die in het voorjaar- en zomerseizoen als een mascotte op de Brink staat.