Restaurant Ai Bamboe

Bij Ai Bamboe Hilversum Beleeft en geniet u van de indonesische keuken

8.25 - Gebasseerd op 1 Recensies
Spoorstraat 28, 1211 GB Hilversum, Nederland
Fotogallerij van Restaurant Ai Bamboe
Over Restaurant Ai Bamboe

Bij Ai Bamboe Hilversum ervaart u de echte authentieke Indonesische keuken en sfeer. Met uitsluitend verse producten bereidt onze chef kok gerechten volgens traditionele familierecepten, waarbij smaak, geur en kleur voorop staan. U kunt zowel á la carte als in de vorm van de bekende rijsttafel bij ons dineren. Laat uw smaakpapillen verrassen door een bezoek aan ons restaurant. Ons gastvrije personeel zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Voor onze kleine gasten hebben wij een speciale speelhoek. Hier kunnen ze nadat ze wat gegeten hebben van harte lust spelen of een filmpje kijken.  Zo kunt u rustig genieten van uw maaltijd terwijl uw kinderen zich vermaken.

 Met ruim 140 zitplaatsen voor onze gasten is er voldoende ruimte voor iedereen die wil genieten van de indonesische keuken. Toch kan het gebeuren dat we vol zitten. Wilt u zeker zijn van een tafel, dan raden wij u aan om te reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van een tafel.

Groepsarrangementen

Restaurant AI Bamboe is een ideale eetgelegenheid voor een bedrijfsfeest, bruiloft, vrijgezellenfeest of een andere aangelegenheid. WIj hebben een speciaal groepsarrangement voor grotere groepen vanaf €27,- per persoon. Onze medewerkers zorgen voor een overgetelijke culinaire avond in ons sfeervolle restaurant.

Catering

Thuis of bij u op het bedrijf iets te vieren? AI Bamboe verzorgt vanaf 10 personen een compleet verzorgde catering op locatie. Onze medewerkers zorgen dat van begin tot eind alles op rolletjes loopt, zodat u nergens naar hoeft om te kijken. Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Mogelijkheden Restaurant Ai Bamboe
Diner
Airco
Terras
WiFi
Keukens van Restaurant Ai Bamboe
Indonesisch
Schrijf een recensie
Eten en Drinken
Service
Decoratie
Prijs
Spoorstraat 28, 1211 GB Hilversum, Nederland
035–6313494
Soort keuken
Indonesisch
Ambiance
Indonesische sfeer
Muziek
Indonesisch muziek
Ligging
In het centrum van Hilversum
Reserveren
Gewenst
Groepsfaciliteiten
Mogelijk vanaf 10 personen
Openingstijden
zondag
17:00 - 22:00
maandag
17:00 - 22:00
dinsdag
17:00 - 22:00
woensdag
17:00 - 22:00
donderdag
17:00 - 22:00
vrijdag
17:00 - 23:00
zaterdag
17:00 - 23:00
Social Media