In het hart van het Gooi vindt u het Indiaas specialiteiten Restaurant Taj Mahal. Direct bij binnenkomst proeft u de typisch Indiase sfeer waar dit restaurant zo bekend om is geworden.
Op 17 december 1990 opende Taj Mahal haar deuren in Bussum aan de Herenstaat 1, onder de bezielende leiding van Ashique Baig. Hij voelde zich al snel thuis in het Gooi en zette een zeer goed lopend restaurant op met een bijzonder trouwe klantenkring. In de jaren daarna kwamen nog twee broers en een zus het bedrijf versterken. Na het overlijden van Ashique in december 2004 heeft de familie de zaak voortgezet en gezamenlijk verzorgen zij ook nu nog steeds in een stijlvolle ambiance de fijnste gerechten uit de Indiaase keuken.
Veel van de gerechten worden bereid in de traditionele Tandoori oven. Deze op houtskool gestookte over brengt een zeer karakteristieke smaak met zich mee. Tevens geeft een keur aan fijne kruiden en specerijen de chef-kok de mogelijkheid om de Indiase specialiteiten uitgebreid aan u te presenteren.
De voorliefde voor smaakvol bereide gerechten heeft de familie van huis uit meegekregen. Deze fijne smaak en het vakmanschap van de familie heeft er al 20 jaar voor gezorgd dat u in Restaurant TAJ MAHAL in Bussum met volle teugen van de authentieke Indiaase keuken kunt genieten.
Wij heten u van harte welkom!
Atif, Shabana en Abid Baig