Restaurant Faulk

Faulk Bussum is een huiskamer restaurant met een gezellige lichte uitstraling.

8.25 - Gebasseerd op 1 Recensies
Herenstraat 26, 1406 PE Bussum, Netherlands
Fotogallerij van Restaurant Faulk Restaurant Faulk
Over Restaurant Faulk

Faulk Bussum

Faulk Bussum is een huiskamer restaurant met een gezellige lichte uitstraling gelegen in het centrum van Bussum. Faulk Bussum heeft plaats voor ongeveer 35 gasten. Met een semi open keuken houden wij graag contact met onze gasten. We houden van een ongedwongen sfeer. U kunt op uw gemak genieten van de heerlijke smaak combinaties.

Toegankelijkheid is belangrijk voor Faulk Bussum. We maken lichte frisse gerechten, herkenbare smaken. We willen hoogwaardige gerechten toegankelijk maken voor zowel de ervaren smaakkenners als de pas geïnteresseerden. En dat merkt u ook aan onze vriendelijke prijs.

Door alleen met top producten te werken wordt het leven van een chef al een stuk makkelijker. Een goede selectie van lokale, nationale en internationale producten. We werken alleen met producten die bij onze visie passen. Dieren die het goed hebben gehad en groentes die weer en wind hebben meegemaakt. Door de producten optimaal te benutten kunnen we bijdragen aan deze respectvolle manier van koken. We kopen de producten in zijn geheel in, van top tot teen. Elk onderdeel van deze producten verwerken we tot heerlijke, verbluffende gerechten. Een klassieke basis met innovatieve toevoegingen, een keuken van nu.

De Eigenaren

De afgelopen jaren heb ik, Menno van der Valk, voor enkele mooie sterrenzaken gewerkt zoals Hof ter Eycken (België), Grand hotel Karel V te Utrecht en Tante Koosje in Loenen a/d Vecht. Na ruim 10 jaar werd de tijd rijp om mijn droom waar te maken. Samen met mijn partner Monique wil ik mijn visie en beleving van eten toegankelijk maken. Monique is gefascineerd geraakt door ‘lekker’ eten en deelt deze droom. Zij heeft zich volledig toegewijd aan dit nieuwe avontuur.

Restaurant FAULK Bussum is gelegen aan de Herenstraat, een gezellige doorgaande weg aan de rand van het Bussumse centrum.

Faulk Bussum

Herenstraat 26
1406 PE Bussum
Tel: 035-6911343

Mogelijkheden Restaurant Faulk
Diner
Airco
Keukens van Restaurant Faulk
Frans
Internationaal
Hollands
Schrijf een recensie
Eten en Drinken
Service
Decoratie
Prijs
Herenstraat 26, 1406 PE Bussum, Netherlands
035-6911343
Soort keuken
Frans, Hollands, Internationaal
Ambiance
Warme gezellige sfeer
Muziek
Lounge
Ligging
Aan de rand van het Bussumse centrum
Reserveren
Ja/Gewenst
Groepsfaciliteiten
Mogelijk
Chef-kok
Menno van der Valk
Openingstijden
Geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur
Dinerkaart
Openingstijden
zondag
Gesloten
maandag
Gesloten
dinsdag
18:00 - 23:45
woensdag
18:00 - 23:45
donderdag
18:00 - 23:45
vrijdag
18:00 - 23:45
zaterdag
18:00 - 23:45
Social Media