Restaurant Chaco

Argentinië is het land waar de runderen zich niet gek laten maken!

0 - Gebasseerd op 0 Recensies
Brinklaan 92, 1404 GP Bussum, Netherlands
Fotogallerij van Restaurant Chaco Restaurant Chaco
Over Restaurant Chaco

Restaurant Chaco Bussum

Restaurant Chaco Bussum - Wie over de Argentijnse keuken spreekt, denkt aan vlees, met name aan rundvlees (Lomo). Argentinië is een land circa 82 x groter dan Nederland, met 30 miljoen inwoners en 70 miljoen runderen. 50% van de bevolking woont in de vier grote steden, de rest van de ruimte is voor het vee. Een land waar een gemiddelde boerderij zo groot is als de provincie Noord Brabant. Dát is het land van de extensieve veehouderij, ieder stuk rund heeft een oppervlakte van 1500 vierkante meters pampa tot haar beschikking, om vrij te grazen. De Nederlandse norm voor scharrelvee is 150 vierkante meter per dier. Argentinië is het land waar de runderen zich niet gek laten maken.

Uit dit land komt het vlees dat u proeft bij restaurant Chaco in Bussum! Puur natuur op uw bord Prachtig gezond rundvlees dat onder het strenge toezicht van de ministro de agricultuur wordt gehouden. Geen krachtvoer en gegarandeerd hormoonvrij vlees. De controle gaat verder in de slachterijen, waar onder hoogwaardige hygiënische normen gewerkt wordt. Het meest gefokte ras is het Black Angus rund, een echt vleesrund.

Het vlees komt in speciale koelcontainers vers naar Europa, zonder ingevroren te worden en zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Zorgvuldig gerijpt en op de juiste malsheid. Puur natuur op uw bord! De Argentijnse koks zijn meesters in het bereiden van vlees op de echte houtskoolgrill. Door het vlees uitsluitend met wat chimmichurrie (grillolie) op houtskool te grillen, blijft de natuurlijke smaak behouden.

Acties

Op dinsdag: "Onbeperkt spare ribs voor €17,50",

Op woensdag en donderdag "Driegangenmenu van de chef voor €21,50" en ontvangen groepen van 10 of meer personen 15% korting.

Mogelijkheden Restaurant Chaco
Diner
Airco
Terras
Keukens van Restaurant Chaco
Argentijns
Schrijf een recensie
Eten en Drinken
Service
Decoratie
Prijs
Brinklaan 92, 1404 GP Bussum, Netherlands
Soort keuken
Argentijns
Ambiance
Romantische, argentijnse sfeervolle elementen
Muziek
Argentijnse muziek
Ligging
In het centrum van Bussum
Reserveren
Ja/Gewenst
Groepsfaciliteiten
Mogelijk
Chef-kok
Emmanuel
Openingstijden
zondag
17:00 - 23:00
maandag
17:00 - 23:00
dinsdag
17:00 - 23:00
woensdag
17:00 - 23:00
donderdag
17:00 - 23:00
vrijdag
17:00 - 23:00
zaterdag
17:00 - 23:00
Social Media